SIKÇA SORULAN SORULAR

1- Sınıflarda öğrenci dağılımı nasıl olmaktadır?

Cevap: Kurumumuza kayıt yaptıran öğrencilerimize seviye tespit sınavı yapılarak öğrenci dağılımı bu sınava göre yapılmaktadır.

2- Öğretmenlerinizin tecrübesi nedir?

Cevap: Öğretmenlerimiz özel sektörde çalışmış, tecrübe sahibi, yıllardır kurumumuzda çalışan deneyimli öğretmenlerdir. Yıl içerisinde bir çok başvuru yapılmakta ancak kurum kriterlerimizden dolayı sınırlı başvuru kabul edilmektedir.

3- Sınıflarınızda öğrenci sayısı nedir?

Cevap: Sınıflarımızın kontenjanı 16 kişidir. Ancak sınıf kontenjanlarımızı sizlere daha iyi eğitim verebilmek için 12 kişi ile sınırlı tutma kararı aldık. Kalabalık olmayan özel ders gurupları kıvamında ders işlenmektedir. Özel ders guruplarından tek farkı belli bir saat diliminde değil istediğiniz her zaman destek alabilmenizdir.

4- Kaç yıldır eğitim veriyorsunuz?

Cevap: Kurucumuz eğitimin içinden gelen 28 yıl devlete hizmet vermiş eğitimci bir kişidir. 2011 yılından bu yana aynı yerimizde eğitim vermekteyiz.

5- Kaç dersliğiniz var?

Cevap: Kurumumuz bünyesinde 5 dersliğimiz bulunmaktadır. Amacımız fazla derslikli, büyük sınıflarda, kalabalık guruplara eğitim vermek değildir. Kalabalık ve çok derslikli bir yer olmadığımızdan öğrencilerimize daha fazla vakit ayırabileceğimiz bir şekilde eğitim vermekteyiz.Böylece her öğrencinin öğretmenlerce takip edilmesi daha kolay olmaktadır.

6- Hangi yayınları kullanıyorsunuz?

Cevap: Kurumumuz belli bir zincirin parçası olmadığından belli bir yayın zorunluluğumuz bulunmamaktadır. Yayın evlerinden istediğimiz kitaplar incelenerek öğrenciye en fazla yararı olacağına inandığımız kitaplar tercih edilmektedir.

7- Kurumunuz kütüphane hizmeti vermekte midir?

Cevap: Kurumumuz bünyesinde kütüphane ve ayrıca çalışma salonumuzda bulunmaktadır. Kütüphaneden tek farkı öğretmen eşliğinde kontrol sağlandığından hem sessiz bir ortam olması hem de yapamadığınız sorularda destek alabileceğiniz öğretmenlerin olması avantajı bulunmaktadır.

8- Kurumunuzun yeri nerededir?

Cevap: Kurumumuz Nevşehir’in en sessiz, sakin ve güvenilir mahallesi olan Güzelyurt Mahallesindedir. Ulaşım açısından Nevşehir’in merkez ve ilçelerden gelecek öğrenciler için çok kolay bir konumdadır. İl Jandarma Komutanlığı karşısında, Taşlıbel Mezarlığı bitimindeki trafik ışıklarından sağa dönünce 3. Blokta bulunmaktayız.

9- Kurs ücretleriniz ne kadar?

Cevap: Kurs ücretlerimiz sınıf seviyelerine göre farklılık göstermektedir. Kurs ücretlerimizi belirlerken kendimizi kurumun sürdürülebilirliği açısından Kurum yerine, velilerin ödeme zorluğu yaşamaması adına velilerin yerine koyarak belirlemekteyiz. Yüksek kar amacı güden bir işletme politikamız bulunmamaktadır.

10- Kayıt sildirmek istediğimde nasıl bir yol izlenmektedir?

Cevap: Kurumumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kurumdur. Dolayısıyla özel öğretim kurumları yönetmeliğinde ayrılma durumunda izlenecek yol açık bir şekilde belirtilmiştir. Kurstan ayrılma durumunda kayıt ücretinin %10 ve kaç saat ders almışsanız aldığınız derslerin ücretleri alınmaktadır. Hesaplanan tutardan fazla ödeme yapmışsanız ücret iadesi, eksik ödeme yapmışsanız aradaki fark alınarak kayıt silme işlemi yapılmaktadır.

KAPADOKYA KURS MERKEZİ

Güzelyurt Mahallesi Erenler Caddesi No:6/AMerkez/NEVŞEHİR

0541 680 00 500384 212 42 44

ÇALIŞMA SAATLERİ

  • Pazartesi: 09:00-19:00
  • Salı: 09:00-19:00
  • Çarşamba: 09:00-19:00
  • Perşembe: 09:00-19:00
  • Cuma: 09:00-19:00
  • Cumartesi: 09:00-19:00
  • Pazar: 13:00-18:00
ÖMER FARUK BOZKURT TARAFINDAN DİZAYN EDİLMİŞTİR